9789079859054Goliath, Batseba, Jonathan en vele anderen hadden een korte of langere ontmoeting met David. Bijzonder is dat hij veel heeft meegemaakt, pieken, maar ook dalen en dat hij een BB’er is (Bekend Bijbelpersoon).

David was een ‘man Gods’. 1 Sam. 13:14 Tijdens zijn leven had hij Gods Geest in zijn hart gesloten. Met hart bedoelen we niet de bloedpomp, maar het hart is de kern van je wezen. En God wil ook op die plek in je ‘wonen’, zodat hij je hart kan sturen en je ook net als David een ‘man/vrouw Gods’ mag zijn.

In de kerkdienst vanochtend stonden de kinderen centraal en was er in samenwerking met de basisscholen een zogenaamde themadienst, waarbij de boodschap wordt afgestemd op de kinderen.

Meer over Davids goede en slechte tijden hier
of lees het papieren nieuwe dagboekje van Henk Stoorvogel

 

Reageren