Ik vond het wel chill in de buik van mijn mama, ik had genoeg ruimte en had een prima plekje om maandenlang mijn trapoefeningen wat te verfijnen. De afgelopen weken was het water wat troebeliger geworden. Ik hoorde later omdat ik had gepoept in het vruchtwater. (niet tegen mijn mama zeggen hoor!)

De borrellende geluiden werden zaterdagochtend vervangen door schokken. Als de buik te klein wordt, of ik te groot, zeggen ze dat je een soort slomotion salto moet maken. Mijn hersenpannetje werd in elkaar gedrukt en na een paar rake bewegingen was ik -floep- (of zoiets) uit de buik. Ik schrok, hoorde de klok van de buren 17:00 uur slaan), hapte naar lucht en moest toen heel hard huilen. Iets wat ik in de buik nooit heb gedaan. Het klonk wel hard geloof ik. Gelukkig ging het over toen ik op de warme buik van mama lag en papa in de ogen keek. Nu had ik eindelijk een beeld bij al die geluiden die ik in de buik hoorde. Ik denk dat mijn papa en mama wel leuke lui zijn.

20130810 aankondigingskaartje STPH 600pix
Anders gezegd: zaterdag ben ik geboren in het huis van mijn papa en mama. Met mama en mij gaat het erg goed. Ik geloof zelfs dat ik op de cover ben verschenen van een vierkant kaartje, zodat iedereen alvast mij een beetje kan zien. Maar daar vertel ik binnenkort meer over…

Één reactie op “Baby babbel over uit-de-buik-kom-avontuur”

  • Ria Buitenhuis

    hallo Jairo en francien

    Fijn dat alles weer goed gegaan is met de geboorte van jullie zoon.
    Van harte gefeliciteerd en geniet er van.
    Gods zegen gewenst

    Coen en Ria Buitenhuis (we hebben geen adres van jullie dus op deze manier een felicitatie)

Reageren