Afgelopen weekend hebben we als gezin 14 volwassenen + 17 kinderen een koerselweekend gehad. Met 31 zielen was er veel vreugde, terwijl de familie nog niet eens compleet was.

Vooraf was het wat onwennig omdat het eerste weekend was en we niet precies wisten wat we konden verwachten. In de aanloop mocht ik een bijdrage leveren aan met doe-dingen inclusief schoonmaakroostertje.

Uiteindelijk vermaakte iedereen zich prima, met name de kinderen. Er was vrijheid om je eigen ding te doen, maar ook om samen te ontspannen, te lachen, te praten, herinneringen op te halen en elkaar beter te leren kennen. Samen hebben we buiten gezongen en ‘s avonds hadden we een viering inclusief avondmaal. ‘t is best bijzonder dat de hele familie Jezus wil volgen en uitdragen.

Qua activiteiten zijn we naar een theehuis geweest, zijn de dames naar Emmen Stadskanaal gegaan en hebben de heren zich uitgesloofd op de mountainbike. Zelf heb ik nog lekker in het vennetje gezwommen en getafeltennist met mijn zwagers, die ik allemaal dik inmaakte ;-). 100% genieten dus.

nog een keer, nog een keer!

Reageren