20131129 hart in actie dagJaarlijks organiseert de VEG-zustergemeente in Elburg een uitgebreide actie dag, waarbij de opbrengst besteed wordt aan de zendelingen van de gemeente. Het is een toffe en volle dag die zeker de moeite waard is om te bezoeken, morgen tussen 10:00  en 15:00 uur aan de Boterbloem 15 in Elburg. 

Het is met recht een actiedag, met heel veel inzet en ideeën. Voor de kleine en grote kinderen is er veel te doen zoals: mars-meppen, cupcakes en lollypops maken, poppenkast en schminken, haakworkshop, armbandjes maken en tasjes haken.

Voor volwassenen is er een fotostudio (aanbevolen), Portret ‘en profil’, cola-proeverij, kapsalon, nagelstudio, veiling, fietsreparaties en de verkoop van sieraden, kollen, shawls en poncho’s, fotokaarten, kaarsen, wekpotten, bloemstukverloting, speculaas- en oliebollenverkoop en nog veel meer!

De opbrengst van deze dag en van de activiteiten en workshops erom heen komen geheel ten goede aan de zendingswerkers, die uitgezonden zijn door de VEG en een gedeelte van de opbrengst gaat naar het daklozenproject in Levice, Slowakije. Tevens is het een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te spreken.

Contactpersoon voor deze dag is Karin Hartgers, 0525-683427 of per e-mail

Reageren