20131213 12 jaar verkeringVandaag heb ik twaalf jaar verkering. Toen we elkaar net kenden, draaiden we enkele maanden om elkaar heen, schreven brieven, typten lange e-mailtjes hadden een paar keer een date. Na een dagje samen, zouden we gaan eten bij mijn ouders, maar ik wilde met verkering thuis komen. Ik stelde het maar uit, maar vlak bij huis heb ik haar gevraagd via een gedicht. De eerste regels waren als volgt: ‘Leg jouw vingers maar in mijn handen en laat het vuur maar in je branden’. Het sloot af met: ‘lieve Fran(ien, wil jij verkering met mij.’

Ze zei ‘ja, graag’, en vervolgens volgde onze eerste korte zoen. (jaja, deze koele kikker, had nog nooit gezoend en was zo groen als gras)… Om een lang verhaal kort te maken, het was niet de laatste zoen en we zijn nog steeds erg happy met elkaar. Voor deze speciale dag heb ik haar verast met en bosje met 12 rode rozen, feesten moeten immers gevierd worden.

 

Reageren