20131228 bidden zoenen lachenGoede relaties zijn belangrijk, zeker tussen man en vrouw. Veel relaties komen onder spanning te staan en regelmatig horen we verdrietige berichten over mensen die lam geslagen zijn omdat hun huwelijk stroef /moeizaam verloopt en scheiding de enige optie lijkt. Daarom is het goed om te investeren in je relatie.

Vroeger, 12 jaar geleden, toen wij nog hoteldebotel namen we deel aan een ‘ready to marry’ weekend cursus. Dit weekendboek voor verliefden is een goed alternatief om elkaar beter te leren kennen en te weten hoe de ander denkt, gewoon door de weeks. Het boekje is een aanleiding voor goede gesprekken. Denk bijvoorbeeld aan het (niet) krijgen van kinderen, creatieve romantiek, moeten en willen, ruzie, geld, hamsteren,sloddervos of bezige bij…

De auteur hebben we leren kennen op de reveilweek en het is leuk om haar product te zien. We hebben het boekje aangeschaft om weg te geven aan een stelletje wat we kennen, samen met een stel post-its, want er zijn ook leuke opdrachten bij. Bestel het boekje voor jezelf of om cadeau te doen.

 

Reageren