plaatje spelletjes ouderenNa een (te) lange rust, heb ik namens het DeVaLeDi (departement van leuke dingen)-team weer een activiteit georganiseerd; een bordspelochtend. Deze wordt aanstaande zaterdag (4 januari) van 9:30 – 11:15 gehouden. Grijs en blond, schoenmaat 23 t/m 49 (of groter), weet dat je van harte welkom bent, als je maar tegen je verlies kunt 馃槈 Heb je daarna nog energie over, je hulp is welkom bij diverse huishoudelijke klusjes die er zijn.

We beginnen met een kopje koffie en thee. Daarna kan je sjoelen tegen bejaarden of zelf een spel meenemen. Samen zullen we een hoop pret beleven tijdens de spelletjes. Let op, want de ouderen spelen masterlijk Mens-erger-je-niet! Neem gerust anderen (kinderen) mee! Aanmelden hoeft niet, de ouderen en ik zien je graag verschijnen in verzorgingshuis de Bunterhoek, Secretaris Boerhoutweg 11 (rechts van de ingang).

Reageren