Al 15 jaar lang komen Nederlanders door dit soort bijzondere en vele andere advertenties bij elkaar over de vloer. Marktplaats heeft de vijftien meest bijzondere advertenties gebundeld en in een nieuwsbriefje gezet. Als marktplaats-fan en tekstfanaat is het erg leuk om te lezen.

Een ‘gewone’ auto die al 243.000 kilometer heeft gelopen en hier en daar wat gebruikssporen heeft. Hoe zou u die verkopen? Deze verkoper heeft het begrepen en verkoopt zijn Polo als een tank op wielen.

20140524 marktplaats adv

We zien het niet vaak, een advertentie met negatief koopadvies. Al lijkt het hier wel een terechte constatering. “Woedeaanvallen gegarandeerd”, schrijft de verkoper. Zou u deze computer met “het rekenvermogen van een senseo koffiezetapparaat” durven te kopen?

20140524 marktplaats adv2

Bekijk meer grappige advertenties van 15 jaar marktplaats.

 

Reageren