20140702 bowlenGisteren hadden we met de kring een afsluitende borrel&bowlen avond. Er waren vier prijzen te verdienen met het uurtje bowlen; 1) beste man, 2) beste vrouw 3) beste koppel en de belangrijkste 4) beste bowlkringkampioen. Onze woensdag kring had wel de meeste punten, maar ook de meeste kringers(deelnemers). Gedeeld door het aantal kringers, had onze kring een lager punt-saldo dan de maandagavondkring. Zij mogen dan ook de eervolle titel, bowl kring kampioen 2014 een jaar lang dragen. Gefeliciteerd.

Daarna hebben we gezellig geborreld bij een kringlid, gesprekken gehad over (wild)kamperen en opvoeden. Mooie afsluiting van een waardevol kringseizoen. In september gaan we weer met nieuwe energie van start.

O,ja, Ik was de beste (mannelijke) bowler met 112 punten 😉

2 reacties op “bowl kring kampioen 2014

  • Marc

    Je vergeet de beste vrouw en het beste koppel 😉

  • Ja:ro

    Nog een toevoeging dan; Marc & J0landa waren het beste bowl koppel en Gerlinda was de beste bowl vrouw.

Reageren