Vandaag was het ‘gehaktdag’ wat betreft zilvervisjes. Tientallen zilvervisjes hebben vandaag het loodje gelegd. Sinds een week hebben we een spuitbus vergift gekocht en deze gespoten op de slaapkamers in de plinten. Dat leverde al een aantal zilvervisjes op, maar vandaag was het menis.

20141010 ZilvervisjeIn de aanloop naar Albanië hebben we de ‘voorraad spullen en opslag’ achter de schotten van de kinderen eens onder handen genomen. In een plastic bewaardoos troffen we wel twintig zilvervisjes aan, die niet meer uit de bak konden vanwege de glibberige rand. Alles onderzocht en eruit gehaald en de spuitbus deed zijn werk. Ook in de opslagruimtes onder de schuine muren hebben we de boel ingespoten. We hopen dat het werkt, ook al moeten we het hele huis nog leegtrekken en verder inspuiten.

Sommige mensen vinden het al erg/ zondig als ze een mug doodslaan. Daar heb ik totaal geen moeite mee, ongedierte is ongedierte en dat hoort buiten, niet in het huis. Daar heb ik nog wel een mooi verhaal over, maar dat volgt binnenkort op m’n blog.

2 reacties op “Dood aan de zilvervisjes

  • Johan

    Bruut! 🙂

  • ja:ro

    Bij nader inzien zal ik het camping verhaal over het ongedierte de muis niet digitaal delen, om mensen onnodig te prikkelen. Wil je het verhaal horen, dan vertel ik het wel een keertje live.

Reageren