20141231 ADACHadden we vanochtend alles ingepakt en waren we startklaar, lukt het toch niet om weg te rijden… ADAC kwam snel, maar gaf aan dat het hetzelfde probleem (brandstofklep/unit bij de motor) is als eergisteren. Vandaag en morgen is iedereen vrij en vrijdag werkt iedereen half time, omdat veel Duitsers genieten van de kerstvakantie (gelijk hebben ze), maar voor ons wel lastig. Vrijdagochtend zal de auto worden versleept naar de Toyota garage in Giessen.

Inmiddels hebben we een leenauto gekregen van een Duitse GAiN collega en speelgoed voor de jongens. Ons eigen plekje in het gastenhuis is ook fijn en in de straat zitten enkele grote supermarkten en diverse fast food restaurants. We hebben vanochtend nog even boodschappen gedaan, zodat we de komende dagen kunnen overleven. Onze reisverzekering hebben we inmiddels  ingelicht.

Toch ben ik wel een beetje bang voor de garagekosten. In mijn achterhoofd hou ik rekening met een bedrag met minimaal drie nullen, mede omdat de ANWB dit toen had gezegd. We zullen het de komende dagen gaan zien. Eerste gaan we oud en nieuw vieren. We proberen het beste ervan te maken en wensen vanaf deze ongeplande plek alvast iedereen een zegenrijk 2015! We missen de oliebollen van Franciens moeder omdat we ‘in de buurt’ zijn en toch net te ver weg.

5 reacties op “Van Giessen naar… Giessen?!

 • Anneke Bor

  Sterkte!

 • eelkje

  Dat is wel echt heel vervelend voor jullie. Sterkte. Wens jullie, ondanks de tegenslagen fijne dagen toe en en gezegend nieuw jaar!

 • abbapapadaddy

  Ha geliefden,

  Da’s flink balen!! Jullie hebben nu alle tijd om nog een extra spelletje ‘mens erger je niet’ te spelen! En nieuwe kansen om geduld te leren.
  Maar ja, beter later aankomen, dan helemaal niet … Dus probeer te relaxen en van de nood een deugd te maken.
  Wij zien ondertussen met lede ogen aan hoe Nederland € 65 miljoen de lucht in blaast.
  Hoe was het met sneeuw op de weg?
  Zes dikke koesen,

  fanvader.

 • gerrit

  T zit even niet mee balen Maar weet Hij is ook daarbij Hij weet er van Hij weet waarom en waarom dit nu zo gaat
  Groet Gerrit Nelleke

 • Mathilde Companjen

  Goedemorgen en een 2015 toegewenst met open deuren en zegen!
  Bij alle oponthoud en vermoedelijk frustratie, wel zegen dat je op een lekker plekje kan terugvallen.
  Sterkte in deze periode en veel geduld en liefde samen!
  Mathilde

Reageren