Avonturen van huizeph.nl

Typisch Albanees (fotoserie)

Wonen in een ander land is bijzonder. Je ziet soms dingen die je niet snel in Nederland ziet. Onlangs zag ik een opgezette beer achterop de fiets. Helaas heb ik die niet kunnen vastleggen omdat ik mijn mobiel niet bij me had. Kijk mee met een verzameling van bijzondere foto’s uit Albanië.

Scootmobiel wegslepen

varkentje tillen

hek van bedframes

elektriciteits netwerk

trein van 30 km per uur

wachtruimte spreekuur dokter in een gang van 1,5 meter breed.

fietskar-kruiwagen

plastic struiken bij rivierbedding

traditioneel instrument en klederdracht

handvervoer

zo zet je je auto (fiets) op slot

daarvoor dient een benzineklepje.

tuin van het polietiekantoor met inbeslaggenomen voertuigen

bank besteld

veel verkeersdoden

vogeltje uitlaten

extra bergruimte

daewoo auto wordt aanhanger

ingemetselde wapens communistisch museum

verse kip